Please show me

with descriptions in
The One Weekend Book Series er et projekt af designerparret Lupi Asensio fra Barcelona og Martin Lorenz fra Berlin, bedre kendt som TwoPoints.net. TwoPoints har tidligere arbejdet i Holland, men har nu deres kontor i Barcelona og er i gang med at starte en afdeling i Berlin. De er lidt af nogle omrejsende kunstnere, og det er måske netop deres rejselyst, der har været med til at starte deres projekt The One Weekend Book Series.

The One Weekend Book Series er et projekt der startede i 2003, og det er et slags tilflugtsted for TwoPoints. En måde at komme væk fra skærmen, arbejde fysisk, samarbejde med forskellige kunstnere og udforske nye byer. Serien tæller nu ti udgaver, som hver er en fortolkning af en by i Europa, lavet i samarbejde med en lokal kunstner, samlet til et fælles værk i bogform. Dogmet er, at de kun har 48 timer til at udforske byen, dokumentere deres oplevelse og lave en slags visuel dagbog, uden at gøre brug af computeren.

Dette er den nyeste og tiende udgave i serien. Her kan du opleve Paris gennem øjne og hænder på TwoPoints og Antoine + Manuel. Fantastisk hvad man kan nå på bare 48 timer.

Du kan se uddrag fra de ni tidligere udgaver, læse interviews, små anekdoter og holde dig opdateret på nye udgivelser på projektets hjemmeside. Du kan også finde The One Weekend Book Series på Facebook.

I LOVE
TwoPoints har et andet projekt kørende der hedder I LOVE TYPOGRAPHY, hvor de udforsker brugen af bestemte skrifttyper i grafisk design. De opsnuser de bedste eksempler og samler dem i en bog. Indtil videre har de lavet Futura, Avant Garde og Bodoni. Vi skal hilse og sige at de netop nu arbejder på Gill Sans og Franklin Gothic, så hvis du har noget arbejde, hvor du har brugt en af de to skrifttyper, så send det forbi TwoPoints, måske er du heldig at komme med i en af bøgerne.